Suport/Comenzi Promotionale: +40721.922.771

Filtrare gaseste produsul cautat

bucati
EUR
EUR

Stiri

Materiale promotionale in stoc

 

Chiar daca esti un simplu vizitator sau un pasionat de imagine, advertising , obiecte sau materiale promotionale, ai nevoie de un loc in care sa gasesti solutiile perfecte pentru ideile tale.

In sprijinul tau, echipa Promotionale.org vine cu o serie de functionalitati incercand a te convinge de calitatea superioara a serviciilor noastre.

Citeste mai departe

Despre

 

 

Cine suntem ?

 

Pro Interactive Plus S.R.L. este o societate comerciala organizata in baza legii romane, avand sediul in DJ.507 Nr. 62 Oinacu - Giurgiu, Romania si este inregistrata la Registrul Comertului Giurgiu cu numarul J52/140/2014 avand codul unic de inregistrare 32933032  Magazinul on-line www.promotionale.org este proprietatea societatii Pro Interactive Plus S.R.L.
Inca de la inceputul anului 2014 site-ul ofera o gama larga de produse ce pot fi oferite drept cadouri insa cu ajutorul si increderea acordata de clientii nostri compania s-a dezvoltat in prezent site-ul www.promotionale.org avand una dintre cele mai mari selectii de cadouri oferite spre vanzare iar portofoliul de marci comercializate acopera toate segmentele acestei piete. Profesionalismul echipei care deserveste acest site precum si politicile avantajoase de comercializare au facut ca Pro Interactive Plus sa devina pe acest segment al pietei vanzarilor on-line de promotionale unul dintre principalii jucatori.

 

 

Misiune

 

Misiunea noastra este de a oferi servicii de cea mai buna calitate in vanzarea on-line a materialelor promotionale.
Scopul cu care am inceput si telul care ne motiveaza permanent este castigarea increderii clientilor nostrii. Suntem determinati sa tratam fiecare tranzactie cu promptitudine, onestitate si profesionalism precum si sa oferim consultanta inainte, in timpul si dupa vanzarea produselor. Am inteles ca satisfactia pe termen lung a clientilor depinde de capacitatea noastra de a mentine o echipa bine instruita care sa ofere suportul necesar finalizarii la timp si in cele mai bune conditii a oricarei achizitii.
Noi, echipa Promotionale.org dorim sa ne impunem pe piata vanzarilor on-line ca o echipa de profesionisti care sa poata oferi consultanta si sfaturi oneste astfel incat clientii sa poata cumpara produsele care li se poatrivesc cel mai bine. Ca atare, misiunea noastra este de a fideliza clientii prin consolidarea pozitiei noastre pe piata si prin serviciile exceptionale oferite in toate etapele vanzarii.

 

 

Viziune

 

Ne propunem o prezenta tot mai agresiva pe piata on-line, urmarind in acelasi timp extinderea gamei de produse oferite spre comercializare. Deasemenea dorim sa consolidam pozitia de furnizor corect prin oferirea de solutii orientate catre client. Prin indeplinirea misiunii noastre dorim sa fim o organizatie de succes pe termen lung...