Suport/Comenzi Promotionale: +40721.922.771

Filtrare gaseste produsul cautat

bucati
EUR
EUR

Stiri

Materiale promotionale in stoc

 

Chiar daca esti un simplu vizitator sau un pasionat de imagine, advertising , obiecte sau materiale promotionale, ai nevoie de un loc in care sa gasesti solutiile perfecte pentru ideile tale.

In sprijinul tau, echipa Promotionale.org vine cu o serie de functionalitati incercand a te convinge de calitatea superioara a serviciilor noastre.

Citeste mai departe

Plata

 

 

Cum platesc ?

 

 

 

In acest moment plata comenzii poate fi facuta ramburs, prin transfer bancar, online, prin PayPal sau cu punctele cadou aferente comenzilor anterioare.

 

 

Plata ramburs

 

 

Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea sa de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare aleasa. Aceasta modalitate de plata nu poate fi folosita daca doresti sa iti livram un cadou catre o alta persoana, pentru ca in cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare. Pentru livrarea unui cadou direct catre o terta persoana plateste prin transfer bancar.

 

 

Plata prin transfer bancar

 

 

Daca optezi pentru plata prin transfer bancar atunci trebuie sa stii ca platesti anticipat, iar comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii. Vei fi notificat prin e-mail (sau prin exceptie telefonic) privind livrarea comenzii. Aceasta metoda este recomandata persoanelor juridice, dar poate fi folosita cu succes si de catre persoanele fizice prin depunerea de numerar la orice sucursala bancara.

Datele necesare achitarii prin transfer bancar sunt mentionate mai jos...

 

 

Pro Interactive PlusS.R.L.
RO 32933032
RO84 BTRL RONC RT02 5076 7201
Banca Transilvania Giurgiu

 
 

 

 

Plata online prin PayPal (PayPal, Visa, MasterCard, AMEX, Discover)

 

 

Daca doresti sa platesti online, atunci poti face acest lucru fie direct dintr-un cont de PayPal, daca esti membru, fie de pe cardul Visa, MasterCard, AMEX, Discover. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactiile cu card. Am ales PayPal pentru ca este liderul mondial incontestabil in platile online. Peste 100 de milioane de membri din peste 190 de tari il considera cel mai de incredere mijloc de plata online. Cu PayPal datele personale introduse sunt intotdeauna in siguranta. Cum se face plata: Pentru a efectua o plata cu cardul trebuie sa selectezi in pagina de comanda la modalitate de plata "Plata prin PayPal". Dupa finalizarea comenzii vei fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare. Aici va trebui sa urmezi instructiunile primite.

 

 

Punctele cadou

 

 

Daca aveti comenzi finalizate pe Promotionale.org, atunci aveti cu siguranta si puncte cadou cumulate. La finalizarea comenzii in curs puteti folosi partial sau total punctele cadou acumulate pentru a diminua valoarea acesteia. Punctele cadou aferente comenzii in curs pot fi folosite doar pentru comenzile urmatoare.

Valoarea unui punct cadou este de 1 Euro.